BDO

Med ledord som social, positiv och driven önskade revisionsföretaget BDO en interiör som motsvarar deras erbjudande och stärker det faktum att de har Sveriges nöjdaste kunder. Semrén & Månsson har ritat företagets nya kontor i Kungsbacka centrum.

Från entrén leds besökaren till reception och lounge. Strax intill ligger kontorets stora konferensrum och genom detta skymtas ett mindre kontorslandskap. Småbord och nedpendlad belysning i personalrummet ger caféatmosfär och inbjuder till att slå sig ner över en kaffe med kunden. 

Interiören har ett abstraherat uttryck och förmedlar en okonstlad och ärlig kontext. Den svala färgskalan i blått, grått och turkost kompletteras med varma inslag i form av träbeklädda fondväggar och lekfulla detaljer. En vävd matta löper genom lokalen och ger rymd och en behaglig ljudmiljö.

Adress
Borgåsliden, Kungsbacka
Bruttoarea
800 m²
År
2014
Uppdragsgivare
BDO AB
Projektblad