Studio Vård söker uppdragsansvarig arkitekt med människan i fokus (Göteborg)

Publicerat 2019-06-20

Fascineras du av hur god arkitektur kan främja människors hälsa? Vill du utveckla din kompetens i en ledande roll där du kan göra skillnad på riktigt? Nu har du chansen att bli en del av vårt team och vara med och forma både staden, vården och arkitektens roll i framtiden.

Semrén & Månsson är en stadigt växande koncern med en uttalad ambition att förändra och bredda arkitektens roll i såväl uppdrag som samhällsbyggnad. Nu söker vi en erfaren arkitekt till en tjänst som uppdragsansvarig i vår vårdstudio, med placering på huvudkontoret i Göteborg.

Studion har nära 50 års samlad erfarenhet av vårdarkitektur. Våra uppdrag omfattar allt från mindre ombyggnationer till stora och komplexa nybyggnationer. I nära samarbete med andra samhällsaktörer – från vårdpersonal till kommunala beslutsfattare – tar vi fram lösningar för tekniskt komplicerade miljöer som samtidigt sätter människan i fokus. Vi jobbar bland annat mycket med brukarmedverkan, och eftersom vi ofta deltar från tidiga skeden ända fram till färdig byggnad har vi stor möjlighet att påverka såväl process som resultat.

I rollen som uppdragsansvarig kommer du att ansvara för totalleverans i ett eller flera av våra pågående projekt. Du leder projektteamet och rapporterar till studiocheferna, och har även en viktig uppgift som rådgivare för att skapa värden åt beställaren processen igenom.

För att passa i rollen behöver du stå stadigt i din profession som arkitekt. Du är skicklig och erfaren med stort intresse och talang för gestaltning. Du har dokumenterad erfarenhet av att leda vårdprojekt från koncept till verksamhetsstart. Du är också – precis som vi – genuint intresserad av hur projekten skapar värde för alla inblandade parter. Gärna i siffror.

Exakt hur arbetet går till är faktiskt lite mindre viktigt. Vi är övertygade om att du vet vad som behöver göras och är redo att vara med och utveckla vårt arbetssätt. För självklart har du egen drivkraft och ambition, samtidigt som du är nyfiken på hur andra människor kan hjälpa dig att förbättra och förverkliga dina idéer.

Som person är du kommunikativ, engagerad, lyhörd och hyggligt prestigelös. Du vet att det inte alltid blir som man planerat och är skicklig på att hantera det oväntade. Och du lockas av tanken på att ingå i en verksamhet som utmanar konventioner men samtidigt vilar tryggt i kompetens och erfarenhet.

Vi erbjuder dig en plats i ett gott team där du är efterlängtad, i fina lokaler med svårslagen utsikt över staden du är med och förändrar. En anställning med många plus, helt enkelt.

Varmt välkommen med din ansökan till jobb@semren-mansson.se.