Coreworkers

Coreworkers är kommunikations- och mediebyrån som jobbar med Employer Branding, Employee Engagement och Talent Sourcing. Självklart var det därför viktigt att deras egna medarbetares behov skulle stå i centrum när Semrén & Månsson fick uppdraget att göra en hyresgästanpassning i deras lokal på Östermalm i Stockholm.

Då projektet hade en liten budget handlade det om att lägga fokus på rätt saker. Efterfrågan på tysta rum och mindre mötesrum stod högt på listan. En box av plywood innehållande tre mötesrum/telefonrum blev lösningen för att kunna gå undan i det annars öppna kontorslandskapet. Det skapades rum i rummet!

Lokalen är rymlig med synliga installationer och detta blev en bärande del i gestaltningen. Naturens färgskala och råa material hamnade snabbt på moodboarden, och befintliga material som mässing togs till vara och återanvändes i detaljerna. Plywooden bidrar med värme och mötesrummens starka färgskala med livfullhet.

Tanken är att kontrasterna mellan det mjuka och hårda, det varma och kalla, det avskalade och det ombonande både skapar balans och väcker nyfikenhet och lekfullhet.

Kontaktperson
Lena Fagle
Bruttoarea
475 m²
År
2016
Uppdragsgivare
Coreworkers
Projektblad