Ulrika Liss-Daniels blir Semrén & Månssons nya VD

Publicerat 2018-12-14

Efter en omsorgsfull rekryteringsprocess har Ulrika Liss-Daniels utsetts till VD för Semrén & Månsson Group. Ulrika Liss-Daniels har lång erfarenhet från ledande befattningar inom näringslivet i Göteborgsregionen, senast som chef för reklambyrån Grey Gothenburg. Hon tillträder tjänsten på Semrén & Månsson 1 mars.

– Det har varit en omsorgsfull process för att hitta rätt person till tjänsten och jag är fantastiskt nöjd att få välkomna Ulrika till oss. Med henne adderar vi, förutom goda ledaregenskaper och affärssinne, även erfarenhet från marknads- och kommunikationsarbete. En kompetens som blir en stor tillgång för verksamheten, säger Magnus Månsson, ägare och koncernchef för Semrén & Månsson Group.  

Koncernen Semrén & Månsson Group omfattar bolagen Semrén & Månsson Arkitekter, Zynka BIM och Zynka Visual. Ulrika Liss-Daniels tillträder som VD för både arkitektkontoret och koncernbolaget Semrén & Månsson Group. Rollen innefattar bland annat att skapa synergier mellan koncernens olika bolag och positionera det gemensamma erbjudandet ännu tydligare på marknaden.

– Jag är mycket glad över möjligheten att få bli en del av Semrén & Månsson, en spännande koncern med helhetssyn på arkitektur, samhälle och digital utveckling. Jag delar visionen om att alltid skapa långsiktigt hållbara värden för kunderna och samhället i stort. Och ser fram emot att vara en del av koncernens fortsatt positiva utveckling, säger Ulrika Liss-Daniels.