Semrén & Månsson stärker sitt bostadserbjudande

Publicerat 2014-12-16

Semrén & Månsson har haft en hektisk höst och stärker nu sitt bostadserbjudande för att möta en ökad efterfrågan. Elin Wallinder kliver in som studiochef bostad på Göteborgskontoret.
- Semrén & Månsson vill ligga i framkant när det gäller bostadsutvecklingen i Sverige i stort. Rekryteringen är en del i den strategin, säger kontorschef Sophie Dufva.
Den svenska bostadsmarknaden är hetare än på många år och efterfrågan på nya bostäder är stor. Aktörerna på marknaden har mycket olika behov och erfarenhet, därför är det extra viktigt att ha ett brett erbjudande berättar Sophie Dufva.
- För oss är det oerhört viktigt att få in ny energi och nya impulser i denna starkt växande del av firman.

Elin Wallinder kommer närmast från en 12 år lång anställning på Wingårdh Arkitektkontor och har en gedigen erfarenhet av bostadsprojekt. Chefsrollen på Semrén & Månsson delar hon med Jens Ragnarsson.

- De kompletterar varandra på ett konstruktivt sätt. Elin är en skicklig arkitekt som har mycket att bidra med i det tidiga gestaltningsarbetet och konceptutvecklingen. Jens är byggnadsingenjör med lång erfarenhet av projektering och genomförande, säger Sophie Dufva.

Bostadsstudion hos Semrén & Månsson har ökat stadigt och sammanlagt kommer Elin Wallinder vara ansvarig för ett 20-tal medarbetare.

- Den stora efterfrågan på nya bostäder gör att det är en spännande tidpunkt för att kliva in i den nya tjänsten. Semrén & Månsson är en vital och framåtblickande firma med starkt fokus på utveckling. Det känns intressant att få vara med och bidra till detta, säger Elin Wallinder.

Elin tillträder sin tjänst i januari 2015.