Semrén & Månsson söker kommunikatör med helhetssyn

Publicerat 2016-09-26

Arkitektkontoret Semrén & Månsson söker en allsidig kommunikatör med helhetssyn – från omvärldskänsla till detaljfokus. Enkelt uttryckt kommer du att producera interna och externa nyheter, driva innehåll och planer för våra sociala kanaler och se till att vårt varumärke exponeras än mer. Det händer mycket hos oss och en viktig uppgift för dig blir att sålla i det och hitta intressanta nyhetsvinklar.

Bland de konkreta uppgifter som ingår i ditt uppdrag märks nyhetsproduktion, extern och intern projekt- och processkommunikation, processtöd och interna utskick. Dessutom vill vi att du driver och stöttar våra studiochefer i kommunikationsfrågor.

För att lyckas tror vi att du är en vass skribent som kan hantera både små och stora uppdrag. Du behöver vara självgående, kreativ, allmänbildad och ha örat mot marken (eller ögat mot skärmen) för att snabbt nosa rätt på trender och förändringar i vår omvärld. Har du dessutom formkänsla och gillar och förstår design blir jobbet än roligare. 

Du kommer att ingå i vår kommunikationsgrupp som driver frågor kring PR samt marknads- och varumärkeskommunikation. Självklart är du en inspirerande och kul kollega som gillar att göra ett bra jobb och får saker ur händerna. I gengäld vågar vi lova att du kommer till en attraktiv och framåt arbetsplats med roliga projekt och människor.

Vi tror att du har minst 3 års erfarenhet av liknande jobb. Erfarenhet från samhällsbyggnads- och arkitektbranschen är bra, men inget krav. Tjänsten är placerad i Göteborg.

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Andreas Dahlqvist på andreas.dahlqvist@semren-mansson.se eller 070 692 29 11

Din ansökan skickar du till kommunikator@semren-mansson.se senast 17 oktober.