Semrén & Månsson ny medlem i Sweden Green Building Council

Publicerat 2017-10-13

Nu tar Semrén & Månsson ytterligare ett steg i det långsiktiga arbetet med hållbarhet och blir medlemmar i Sweden Green Building Council (SGBC). SGBC är Sveriges ledande organisation för hållbart samhällsbyggande med över 330 medlemmar inom hela samhällsbyggnadssektorn.

Genom att tillhandahålla verktyg, certifieringar och utbildningar inom de vanligast förekommande miljöcertifieringssystemen arbetar organisationen för att skapa bättre byggnader och platser som ger människor sunda miljöer att leva, arbeta och leka i. Ett självklart mål även för Semrén & Månsson.

- Vår vision är att med gedigen kunskap, inspirerande projekt och nyskapande idéer vara en aktiv part i att utveckla hållbarhet som helhet. Att bli medlemmar i Sweden Green Building Council känns därför som ett naturligt steg i vårt fortsatta arbete med att leverera hållbara helhetslösningar med högt satta mål. Som medlemmar blir vi en del av ett nätverk där vi kan utbyta kunskap och erfarenheter inom allt ifrån träbyggnadsteknik till frågor om social hållbarhet, säger Tobias Landberg, hållbarhetsansvarig på Semrén & Månsson.