Semrén & Månsson är nominerade till Årets Äldreboende.

Publicerat 2020-05-28

Vid Radiotorget i Göteborg har JM och Seniorgården byggt 40 seniorbostäder. Här kan de boende åldras bekvämt, i en lugn och lummig stadsdel med nära till service, grönområden och social gemenskap. Projektet är nominerat till Nohrcons pris för Årets Äldreboende. För att rösta klicka här

Bor man bekvämt när man blir äldre, bor man kvar längre. Lär man känna sina grannar så ökar både välmående och gemenskap och sätter guldkant på vardagen. Seniorboendet vid Radiotorget är ett helhetskoncept som är till för alla 55+ som vill fortsätta bo bekvämt.

Radiotorgets ljusa lägenheter är öppna mot livet på gården. Då det inte är självklart att alla enkelt kan eller vill ta sig ut, måste hemmet vara bekvämt, praktiskt och välplanerat. Lägenheterna passar alla, oavsett aktivitetsnivå. Med en kort busstur från Radiotorget hamnar du mitt i city, i Linnéstaden eller vid havet i Askim.

I konceptet ingår veckostädning eller hjälp med inköp och ärenden, tjänster som underlättar vardagen och gör att hyresgästerna kan bo kvar i sina lägenheter även om servicebehoven ökar. Gäster, barn och barnbarn kan sova över i ett övernattningsrum som ansluter till en gemensam lokal.

 

Har du några frågor kring projektet, kontakta Elin Wallinder på elin.wallinder@semren-mansson.se