Dubbel förstärkning på Göteborgskontoret

Publicerat 2017-12-14

De senaste åren har Semrén & Månsson vuxit snabbt. Nu ser vi om vårt eget hus och stärker upp ordentligt på huvudkontoret i Göteborg. Ulrika Burman blir ny chef för inredningsstudion, medan Jens Ragnarson blir vice kontorschef.

Varken Ulrika eller Jens är ny i företaget. Ulrika har arbetat som projektledare på Göteborgskontoret i drygt två år, och efter en tid som tillförordnad tar hon nu över som chef för inredningsstudion. En internrekrytering som känns självklar, menar Sophie Dufva, chef för Göteborgskontoret.

- Kontoret är i en spännande fas där vår syn på arkitektur som en helhet – ett samspel mellan form, teknik och ekonomi – får allt större genomslag. Ulrika är bra på att just se till helheten och hon blir en värdefull brygga mellan olika kompetenser i företaget när vi fortsätter att vässa vårt erbjudande för interiöra miljöer.

Semrén & Månssons inredningsstudio har en diger portfolio av allt från privatbostäder till arbetsplatser och publika byggnader. På senare år har hotell blivit något av en specialitet, med signaturuppdrag som Clarion Hotel Post i Göteborg och Vox Hotel i Jönköping. Och på ritbordet ligger just nu storhotellen Clarion Copenhagen Airport och Clarion Hotel Björvika i Oslo.

- Vårt inredningsteam är en mix av arkitekter, inredningsarkitekter och projektledare; människor med olika styrkor som kompletterar varandra väl. Tillsammans har vi en stor kreativ spännvidd och tar oss an allt från koncept till större komplexa ombyggnationer. Vi strävar alltid efter att tillföra värden utöver form och funktion – en upplevelse eller en känsla av att få något mer – och jag är glad och stolt över att få leda det arbetet, säger Ulrika Burman.

Jens Ragnarson är i sin tur byggnadsingenjör med många års tjänst på Semrén & Månsson bakom sig. Vid sidan av rollen som en av cheferna för bostadsstudion blir han nu vice kontorschef och kommer att arbeta tätt ihop med Sophie Dufva. Viktiga fokusområden för Jens blir ackvisition och kundrelationer med såväl gamla som nya kunder.

- Det är svårt att föreställa sig en person med bättre kännedom om den lokala marknaden. Jens har både erfarenheten, kompetensen och det stora nätverket för att navigera på en föränderlig marknad. Vi vill vara en nära rådgivare åt våra kunder och då är det ovärderligt med ett helhetsperspektiv som hans, säger Sophie Dufva.