Anders Erlandsson avtackad i CMB

Publicerat 2016-12-09

Vår VD Anders Erlandsson avtackades i veckan från sitt ordförandeskap i CMB:s Region- och stadsbyggnadsutskott. CMB är Sveriges främsta forum för lednings- och styrningsfrågor inom samhällsbyggnadssektorn. CMB har funnits sedan 1998 och är ett långsiktigt samarbete mellan Chalmers Tekniska Högskola och närmare 60 av marknadens starkaste aktörer inom privat och offentlig verksamhet.

Anders har varit verksam i fem år, men har nu valt att lämna ordförandeposten för att helt fokusera  på uppgiften som VD i Semrén & Månsson.

-Tiden i CMB har varit både lärorik och utvecklande i förståelse för vilka utmaningar samhället står inför och hur vi med rätt management kan styra utvecklingen. Speciellt intressant har varit att se skillnaderna mellan näringsliv och den akademiska forskningsvärlden, och möjligheterna att samverka under ett gemensamt paraply, säger Anders Erlandsson.

På bilden ser vi Joachim Hallengren, VD på Bonava och ordförande i CMB, och Anders Erlandsson under avtackningen som ägde rum under CMB:s årsmöte på Chalmers Lindholmen.

Läs mer om CMB på http://www.cmb-chalmers.se/.