Nyhetsrum

  • Publicerat

    Det finns en hård klapp att vinna,bästa rimmet vill vi finna. Fundera ut ett galet rim, var rapp!Det skall passa denna hårda klapp. Skicka ditt rim innan fjärde ljuset brinner,klappen i brevlådan du då kanske finner. Och för dig som ej vill vänta,finns boken här att hämta (köpa)! http://www.balkongforlag.se/loggbok-2015/ kontoret@semren-mansson.se  

  • Publicerat

    Nu har vi många spännande projekt på ritbordet och behöver bli fler heltänkare på kontoret i Göteborg. Vi söker nyfikna och modiga handläggande arkitekter och inredningsarkitekter som vill arbeta självständigt....

  • Publicerat

    Semrén & Månssons förslag Brf Oasen har tagit hem segern i ett parallellt uppdrag för Skanska i Nya Hovås. Förslaget fokuserar på ett stadsmässigt, modernt boende i den nya stadsdelen – nära skogen, havet och Göteborgs centrum. Tre huskroppar i ljust tegel och metall bildar gräns mot gatan och omgärdar en gemensam prunkande gård med fruktträdgård, odlingslådor och utekök. Här kan du leva ett aktivt liv med villakänsla och granngemenskap men samtidigt ha det enkla livet som en lägenhet...

  • Publicerat

    Från och med mars får Göteborgskontoret ny utsikt när vi flyttar in i takvåningen på Polhemsplatsen, Kvarter ETT. Vi sökte efter ett hus med en själ och en historia, men som samtidigt gav oss möjlighet att skapa öppna mötesplatser i effektiva och kreativa lokaler. - Magnus Månsson Läs mer här: http://investors.platzer.se/sv/pressmeddelanden/semren-mansson-flyttar-h...    

  • Publicerat

    Semrén & Månsson kammade hem första plats i ett parallellt uppdrag för Seniorgården/JM. En tvådelad byggnadsvolym placeras längs Antenngatan med gavelsida mot Radiotorget. Innanför ryms en lugn gård som kan nås från torget via en bred södervänd trappa. Volymerna på åtta respektive sex våningar rymmer 41 lägenheter, alla med generösa solvända balkonger mot gården. På entréplan, med kontakt med både torg och trädgård, placeras en gemensamhetslokal för samvaro och avkoppling för de boende.

Pages