VI SÖKER UPPDRAGSANSVARIGA ARKITEKTER MED MÄNNISKAN I FOKUS FÖR NYA VÅRDUPPDRAG

Publicerat 2019-12-18

Fascineras du av hur god arkitektur kan främja människors hälsa? Vill du utveckla din kompetens i en ledande roll där du kan göra skillnad på riktigt? Vill du få chansen att forma både staden, vården och arkitektens roll i framtiden? Nu söker vi uppdragsansvariga arkitekter till våra kontor i Stockholm och Göteborg för att stärka vårt erbjudande och team inom vård.

Semrén & Månsson Group är en stadigt växande koncern med en uttalad ambition att driva och utmana fastighetsbranschen för att skapa unika upplevelser, värde för fler och ett hållbart samhälle. Med vår samlade kompetens inom arkitektur, affärsförståelse och digitalisering vill vi förändra och bredda arkitektens roll i alla våra uppdrag.

Vi har nära 50 års samlad erfarenhet av vårdarkitektur. Våra uppdrag omfattar allt från planering och konceptarbete, mindre ombyggnationer, till stora och komplexa nybyggnationer för både privata och offentliga kunder. Vi satsar framåt för att stärka teamet mot vunna upphandlingar.

I rollen som uppdragsansvarig kommer du att arbeta i alla skeden och ansvara för flera av våra pågående projekt samt driva ämnesutveckling och ackvisition. Du leder projektteamet och har även en viktig uppgift som rådgivare för att skapa värden åt beställaren processen igenom.

För att passa i rollen behöver du stå stadigt i din profession som arkitekt. Du är skicklig och erfaren med stort intresse och talang för gestaltning. Du har dokumenterad erfarenhet av att leda vårdprojekt från koncept till verksamhetsstart. Du är också – precis som vi – genuint intresserad av hur projekten skapar värde för alla inblandade parter.

Vi erbjuder dig en plats i ett gott team där du är efterlängtad, i fina lokaler med svårslagna lägen i staden du är med och förändrar. En anställning med många plus, helt enkelt.

Varmt välkommen med din ansökan till jobb@semren-mansson.se.
Märk din ansökan med: Uppdragsansvarig arkitekt Göteborg respektive Stockholm.