Vi söker medverkande arkitekter till Göteborgskontoret

Publicerat 2019-12-13

Längtar du efter att tänka större och mer långsiktigt? Brinner du för koncept och gestaltning? Att arbeta med nya digitala plattformar för att visualisera projekten och hitta de bästa lösningarna? Då har du möjlighet att bli en del av ett visionärt team i tjänsten som medverkande arkitekt hos Semrén & Månsson Arkitekter i Göteborg.  

Semrén & Månsson är en stadigt växande koncern med en uttalad ambition att förändra och bredda arkitektens roll i såväl uppdrag som samhällsbyggnad. Under 50 år har vi utvecklat både vår nyfikenhet och erfarenhet inom arkitektur, och tänker fortsätta med det minst 50 år till. Nu söker vi en medverkande arkitekt för bland annat tidiga skeden till våra studios. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Göteborg.

För att passa i rollen behöver du något års erfarenhet i din profession som arkitekt. Du är skicklig och har stort intresse för konceptarbetet och tydlig talang för gestaltning. Du är också – precis som vi – genuint intresserad av hur projekten skapar långsiktigt hållbara värden för alla inblandade parter.

Som person är du engagerad, kreativ, inlyssnande och lösningsorienterad. Du lockas av tanken på att ingå i en verksamhet som utmanar konventioner men samtidigt vilar tryggt i kompetens och erfarenhet. Vi vågar lova dig en miljö som är både rolig och utvecklande. En arbetsplats med många plus helt enkelt.

Varmt välkommen med din ansökan till jobb@semren-mansson.se
Märk din ansökan med: Medverkande arkitekt Göteborg