Tycker du också att affärsförståelse och digitalisering är viktiga delar inom arkitektur? Då ska du jobba hos oss.

Publicerat 2019-07-09

Semrén & Månsson Group är en koncern i snabb utveckling. Med vår kombination av arkitektur, digitalisering och affärsförståelse har vi nått en stark position på marknaden och sysselsätter i dag omkring 250 medarbetare på kontor i Göteborg, Stockholm, Ryssland och Polen. Och vi växer stadigt.

Vår uttalade ambition är att förändra och bredda arkitektens roll i såväl uppdrag som samhällsbyggnad. Under 50 år har vi utvecklat både vår nyfikenhet och erfarenhet inom arkitektur, och det tänker vi fortsätta med i minst 50 år till.

Vi söker nu fler arkitekter och ingenjörer som precis som vi vill utvecklas i en bredare och mer ansvarstagande roll. Du behöver vara genuint intresserad av hur projekten skapar långsiktigt hållbara värden för alla inblandade parter. För det spelar ingen roll hur bra vi är på att rita om vi inte samtidigt kan räkna - och inte bara på hållfasthet.

Verksamheten växer just nu inom flera av våra specialistområden/studior i både Göteborg och Stockholm och därför söker vi nu både arkitekter och ingenjörer. Din tidigare erfarenhet och inriktning och inte minst din ambition bestämmer var i koncernen du kommer att göra störst skillnad.

Låter detta som något du vill prata mer om, skicka in din CV snarast till jobb@semren-mansson.se.