Medverkande ingenjör till Studio Publika

Publicerat 2019-11-15

Längtar du efter att tänka större och mer långsiktigt? Brinner du för detaljer, teknik och digitalisering? Tilltalas du av att arbeta med nya digitala plattformar med Revit som grund och hitta de bästa lösningarna? Då har du möjlighet att bli en del av team i tjänsten som medverkande ingenjör i Studio Publika Byggnader i Göteborg.  

Semrén & Månsson Group är en stadigt växande koncern med en uttalad ambition att förändra och bredda arkitektens roll för att skapa större värden för samhället och våra kunder. Våra ledord är arkitektur, affärsförståelse och digitalisering. Nu söker vi en medverkande ingenjör till vår studio som arbetar med publika byggnader. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Göteborg.

För att passa i rollen behöver du ett par års erfarenhet i din profession som ingenjör. Du är skicklig i Revit och har stort intresse för att rita detaljer. Du är också – precis som vi – genuint intresserad av hur projekten skapar långsiktigt hållbara värden för alla inblandade parter. 

Som person är du strukturerad, engagerad, inkännande och lösningsorienterad. Du lockas av tanken på att ingå i en verksamhet som utmanar konventioner men samtidigt vilar tryggt i kompetens och erfarenhet. Vi vågar lova dig en miljö som är både rolig och utvecklande. En arbetsplats med många plus helt enkelt. 

 

Varmt välkommen med din ansökan till jobb@semren-mansson.se