Semrén & Månsson är arkitekter som skapar värden. Vi vet att god arkitektur får människor att må bättre, samhällen att växa och är en lönsam investering över tid. Med 250 medarbetare på kontor i Göteborg, Stockholm, Ryssland och Polen både kan och vill vi ta ansvar för utvecklingen av ett bättre samhälle. Alltid i nära samarbete med våra uppdragsgivare.

För oss handlar god arkitektur inte bara om form, utan lika mycket om teknik och ekonomi. Därför blir vi våra beställares bästa rådgivare genom hela processen. Men framförallt får du som arkitekt större utrymme att förverkliga dina idéer fullt ut, i de lite större, lite roligare och lite mer speciella projekten som för dig framåt i din yrkesroll. 

Nu söker vi fler medarbetare som vill utvecklas i en bredare och mer ansvarstagande arkitektroll med många plus. Vi letar också efter likasinnade byggnadsingenjörer som kan räkna på mer än bara hållfasthet. 

Se våra lediga tjänster här, eller skicka din spontanansökan till jobb@semren-mansson.se – gärna med bifogade arbetsprover.

Trainee och praktik
Hos oss har du som är nyutexaminerad arkitekt eller ingenjör möjlighet att söka traineetjänst. Under ett år deltar du i ett program där du arbetar nära din mentor i skarpa projekt. Som trainee utvecklas du snabbt och får en bred inblick i företaget.

Under vår och höst söker vi även praktikanter som vill addera erfarenhet till sin nyfikenhet.